Dakbedekkingen

Een APP/TPO gemodificeerd bitumenmembraan is de basis van het succes dat in het Derbigum Concept is opgesloten en wereldwijd op al meer dan 550 miljoen! m² dak is toegepast.

lees meer

Lood- /Zinkwerken

Koper, lood en zinkbewerking, veel al nog ambachtelijk werk zoals het 100 jaar geleden werd verwerkt, veel handmatig werk is wel door elektrisch bediende machines en verbeterde hand gereedschappen vervangen.

lees meer

Gas

Gas wordt in Nederland voor allerlei toepassingen gebruikt. De taak van Van den Bosch Maarssen BV hierin is ervoor te zorgen dat de gasinstallaties veilig en uiteraard volgens de geldende normen en voorschriften worden aangelegd.

lees meer

Water

Het belangrijkste is dat uw drinkwater, als eerste levensbehoefte, fris en veilig uit de kraan komt. De taphoeveelheid en de druk dienen in orde te zijn en er mag ook geen warmteverlies optreden.

lees meer

Verwarming

Op gebied van verwarming kan Van den Bosch Maarssen BV u op verschillende onderdelen van dienst zijn. Wij verzorgen de plaatsing, vervanging en het onderhoud van diverse warmtebronnen.

lees meer

Sanitair

Het is mogelijk om de renovatie van uw badkamer en of toilet door ons volledig en vakkundig te laten verzorgen. Op gebied van sanitair kunnen wij u een scala aan mogelijkheden bieden.

lees meer

Rioolontstopping

Met een krachtige hoge-druk waterstraal wordt uw riool doorgespoten (140 bar/50 liter). Door deze hoge waterdruk wordt de bemantelde hoge-druk rioolslang door het riool getrokken en reinigt krachtig uw rioolstelsel.

lees meer

Pelletketel

Bij een houtgestookte CV-installatie (pelletketel), bestaat de brandstof uit houtpellets. De warmteopwekking gebeurd doormiddel van een volautomatisch gestuurd branderproces.

lees meer