Rioolontstopping

Hoge waterdruk reiniging
Met een krachtige hoge-druk waterstraal wordt uw riool doorgespoten (140 bar/50 liter)
Door deze hoge waterdruk wordt de bemantelde hoge-druk rioolslang door het riool getrokken en reinigt krachtig uw rioolstelsel. Op deze slang kunnen diverse spuitkoppen worden gemonteerd zodat de verstopping op verschillende manieren kan worden aangepakt.

Camera inspectie
Na het verhelpen van een verstopping kan door het gebruik van onze camera een duidelijk beeld gegeven worden van de oorzaak van de problemen; beschadigingen, verzakkingen, breuken, enz. Ze komen door een camera inspectie duidelijk aan het licht. Hierdoor kunnen adequate maatregelen worden genomen om herhaling van het probleem te voorkomen.

Riooldetectie
Het bepalen van de exacte ligging van uw riolering is vaak een hele klus. Uw riolering ligt er meestal al jaren en u weet niet meer precies waar de leidingen lopen, en waar de ontstoppingspunten zijn geplaatst. Dat betekent dat als u een verstopping of een lekkage in het riool heeft er vaak lang naar gezocht moet worden en er veel nodeloos gegraven of gehakt moet worden. Daarom beschikken wij over detectie apparatuur die ervoor zorgt dat wij precies het rioolstelsel kunnen detecteren en in kaart brengen.


terug